Skip to main content

LinkThings

Interactief en visueel inzicht in je data.

LinkThings maakt data waardevol. Zij maken de wereld van complexe data en Internet Of Things (IoT) toegankelijk voor iedereen. Daarbij focussen ze zich op het ontwikkelen, onderhouden en verbeteren van dataoplossingen voor bedrijven. Binnen deze dataoplossingen is Business Intelligence de core business: het ontsluiten, transformeren en visualiseren van één of meerdere databronnen aan de hand van het Azure platform, Power BI en het LinkThings portal.

Inzicht in één oogopslag

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. De waarde van LinkThings in combinatie met Plan4Flex zit hem in de interactieve visuele inzichten die jouw rapportages en besluitvorming naar een hoger niveau tillen. Maak met de voorgeprogrammeerde dashboard met data uit Plan4Flex overzichten voor je verschillende processen, zoals de werk-, vervoers- en huisvestingsplanning. In één oogopslag zie je zo in grafieken en tabellen hoe jouw organisatie ervoor staat en waar je moet bijsturen. Bijvoorbeeld waar je nog veel ruimte vrij hebt in je huisvesting.

“Door de fijne samenwerking met Plan4Flex en de opgedane kennis binnen de uitzend- en detacheerbranche kunnen wij de data vanuit Plan4Flex perfect visualiseren in een dashboard. Zodat er aan de hand van deze data inzichten nóg beter gestuurd kan worden.”

Je combineert de data vanuit Plan4Flex data moeiteloos met andere softwarebronnen zoals Nocore, Easyflex, AFAS of Freepack. Dankzij de onderlinge integraties, stroomt data naadloos van het ene naar het andere platform. Dit geeft jou één totaalomgeving met inzichten vanuit al jouw databronnen!

Wil jij ook je informatie uit Plan4Flex weergeven in overzichtelijke dashboards? Neem contact op Dréann van den Akker of neem een kijkje op de site van LinkThings.

LinkThings en Plan4Flex

Frank Broos en Jay van den Bos van LinkThings.

Hoe werkt de koppeling tussen LinkThings en Plan4Flex?

Data dashboard van gegevens uit Plan4Flex

Voorbeeld van Plan4Flex-data in een dashboard van LinkThings

“We kunnen op ieder moment zien hoeveel mensen er aan het werk zijn, hoeveel mensen vakantie hebben en hoe het met het ziekteverzuim staat. We zien hoe de populatie er uitziet. We zien hoeveel aanvragen we krijgen van klanten en hoeveel we er daadwerkelijk invullen. Maar we zien ook hoelang mensen bij ons blijven en welke landen het beste scoren.”

Roy BoutkanFinancieel directeur NL Jobs

Datagedreven uitzenden

Als je werkt met software, is data overal. Door dit op een slimme manier om te zetten in kennis, bespaar je een hoop tijd, maak je minder fouten en krijg je inzichten die je anders nooit gevonden had. Ook uitzendbureaus zien de waarde van datagedreven werken steeds duidelijker. Maar waarom zou je als uitzender met data willen starten? Hoe bereid je je voor op datagedreven werken, en waar ga je sowieso tegenaan lopen als je met data start?

Een hoop vragen, die nogal overweldigend kunnen aanvoelen. Daarom legt Frank Broos van LinkThings je in duidelijke taal uit hoe jouw uitzendbureau profiteert van werken met data en beantwoordt hij veelgestelde vragen. Lees de blogs:

Waarom je als uitzendbureau nú met data wil starten [blog]

Datagedreven werken: in 4 stappen goed beslagen ten ijs

Waar loop je tegenaan als je start met datagedreven werken?

Video: samenwerking LinkThings en Plan4Flex

Veel uitzenders lopen tegen dezelfde vragen aan. Data geeft inzicht en antwoorden. Bekijk in deze video hoe de samenwerking tussen Plan4Flex en LinkThings jou slimmer laat werken.

Ga terug