LinkThings

Interactief en visueel inzicht.

LinkThings maakt data waardevol. Zij maken de wereld van complexe data en Internet Of Things (IoT) toegankelijk voor iedereen. Daarbij focussen ze zich op het ontwikkelen, onderhouden en verbeteren van dataoplossingen voor bedrijven. Binnen deze dataoplossingen is Business Intelligence de core business: het ontsluiten, transformeren en visualiseren van één of meerdere databronnen aan de hand van het Azure platform, Power BI en het LinkThings portal.

Inzicht in één oogopslag

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. De waarde van LinkThings in combinatie met Plan4Flex zit hem in de interactieve visuele inzichten die jouw rapportages en besluitvorming naar een hoger niveau tillen. Maak met de voorgeprogrammeerde dashboard met data uit Plan4Flex overzichten voor je verschillende processen, zoals de werk-, vervoers- en huisvestingsplanning. In één oogopslag zie je zo in grafieken en tabellen hoe jouw organisatie ervoor staat en waar je moet bijsturen. Bijvoorbeeld waar je nog veel ruimte vrij hebt in je huisvesting.

“Door de fijne samenwerking met Plan4Flex en de opgedane kennis binnen de uitzend- en detacheerbranche kunnen wij de data vanuit Plan4Flex perfect visualiseren in een dashboard. Zodat er aan de hand van deze data inzichten nóg beter gestuurd kan worden.”

Je combineert de data vanuit Plan4Flex data moeiteloos met andere softwarebronnen zoals Nocore, Easyflex, AFAS of Freepack. Dankzij de onderlinge integraties, stroomt data naadloos van het ene naar het andere platform. Dit geeft jou één totaalomgeving met inzichten vanuit al jouw databronnen!

Wil jij ook je informatie uit Plan4Flex weergeven in overzichtelijke dashboards? Neem contact op Dréann van den Akker of neem een kijkje op de site van LinkThings.

LinkThings en Plan4Flex

Frank Broos en Jay van den Bos van LinkThings.

Ga terug