Skip to main content

ConnectYourFlex

Koppelplatform van Solid Flex Solutions verzorgt als ’tussenlaag’ de koppeling tussen verschillende softwarepakketten.

Het koppelplatform ConnectYourFlex van Solid Flex Solutions vormt een tussenlaag tussen verschillende softwarepakketten en zorgt ervoor dat deze met elkaar kunnen lezen en schrijven. Met behulp van deze software verlopen jouw informatiestromen naadloos richting inleners, leveranciers en je interne applicaties. Hiervoor zijn geen dure maatwerkkoppelingen meer nodig. Een korte implementatietijd wordt gerealiseerd doordat de consultants van Solid zelf de koppeling kunnen opzetten. De oplossing is schaalbaar en toekomstbestendig.

Ultieme flexibiliteit naar de buitenwereld, maar geüniformeerd en gestandaardiseerd voor je interne bedrijfsprocessen. Het koppelen van de Plan4Flex-omgeving aan andere applicaties was nog nooit zo eenvoudig!

De Solid groep

De Solid groep helpt al meer dan 25 jaar organisaties creatiever, efficiënter en slimmer te werken, zodat zij de best mogelijke service kunnen verlenen aan hun klanten. Zij doen dit door data te stroomlijnen, processen schaalbaar te maken en deze te optimaliseren. Herhalend werk behoort tot het verleden en de foutgevoeligheid wordt sterk verminderd. Hierdoor heb je meer grip op jouw bedrijfsprocessen.

Het pragmatische en innovatieve platform vormt de fundering voor ConnectYourFlex: hét best-of-breed koppelplatform voor de flexbranche. Het platform sluit naadloos aan op jouw specifieke processen. Het is OWASP-proof, beschikt over een uitgebreide AVG-module en draait op de Microsoft Azure cloud.

Meer weten over de samenwerking tussen Solid Online en Plan4Flex? Ontdek hoe deze koppeling ervoor zorgt dat onze operationele software integreert met elk denkbaar pakket in de uitzendbranche. Lees het artikel “Plan4Flex en Solid Online laten software samenwerken“.

Ga terug