Vanaf april 2021 introduceren we een nieuwe functie in Plan4Flex: de seizoensskins. Aan het begin van elk nieuw seizoen stellen we een nieuw, seizoensgerelateerd standaardthema in in de software. Je hoeft hier niets voor te doen, deze instellingen wijzigen automatisch.

De functie is gebouwd omdat we vanuit veel klanten de vraag kregen om het eenvoudige ontwerp van de software eens in een nieuw, flitsend jasje te steken. “De lente staat in het teken van nieuwe ideeën en bloei. Iedereen wordt vrolijk van de eerste zonnestralen, uitkomende bloemen en fluitende vogels. Daarom leek de lente ons een mooi moment om hiermee te starten”, vertelt Dréann van den Akker, commercieel directeur bij e-Wings ICT.

Bekijk hieronder een preview van de allereerste seizoensskin voor Plan4Flex: “Lente 2021”

Een blik op de kalender

Als je scherp bent op je kalender, had je natuurlijk al lang door hoe laat het is… Toch is dit berichtje niet helemaal onzin. Het is sinds kort namelijk echt mogelijk om het thema, de ‘skin’, van Plan4Flex verder aan te passen naar je eigen voorkeuren. Naast een compleet zwarte achtergrond, zijn er ook skins beschikbaar met verschillende kleuren of een patroontje op de achtergrond.

Je past je Plan4Flex-skin aan door linksboven op “Bestand” te klikken en daar te kiezen voor “Skins”. Hier vind je alle mogelijke achtergrondthema’s, waaruit je helemaal zelf kunt kiezen.