Werken bij Plan4Flex

 Kom ons team versterken

Bij Plan4Flex zijn we altijd op zoek naar geweldige mensen. Ben jij dé IT professional met de juiste People skills en kwaliteiten en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Informeer naar de mogelijkheden of stuur een open sollicitatie naar info@ewingsict.nl

 Plan4Flex is op korte termijn op zoek naar invulling van de volgende functie:

Een uitgebreide omschrijving van deze functie vind je hieronder.

Is dit een functie waar je jezelf in herkent of ken je iemand in je omgeving bij wie deze functie perfect zou passen? Laat het ons dan weten!

 

 

 

Functioneel ontwerper

 

Wat is je uitdaging als Functioneel ontwerper?

Heb jij gevoel voor bedrijfsprocessen en heb je affiniteit met IT? Ben jij een aanpakker en zie je problemen juist als uitdagingen? Wil je een veelzijdige baan waar jouw analytisch vermogen goed van pas komt? Dan komt Plan4Flex in Den Bosch graag in contact met jou voor de functie van Functioneel ontwerper!

Plan4Flex is organisatorisch volop in ontwikkeling. Daarom zijn ze op zoek naar een nieuwe schakel binnen de organisatie. Jouw hoofdtaak is het opstellen van functionele specificaties voor een specifiek informatiesysteem. Met jouw analytisch vermogen weet jij bedrijfsprocessen snel te doorgronden en eigen te maken. Ook kom je proactief met mogelijkheden en verbetervoorstellen op het gebied van ontwikkeltrajecten van software

Wat ga je doen?

Je levert een actieve bijdrage aan: het analyseren, omschrijven en vastleggen van de functionaliteiten van de software en werkt ze uit. Je gaat in gesprek met de Implementatie consultants om te beoordelen of alle benodigde informatie voor het aanmaken van een (nieuwe) functionaliteit voor handen is. Dit zodat de programmeurs precies weten welke functionaliteiten aangemaakt moeten worden. Om het proces geheel rond te maken, voer je uiteindelijk samen met de Implemantatie consultant testen uit, om te controleren of alle wijzigingen zijn doorgevoerd en aansluiten bij de wensen van de klant.

Je hebt daarnaast een signalerende rol richting problemen, knelpunten en storingen aan de applicaties. Je speelt hierop in door onderzoek uit te voeren, analyses te maken en verbetervoorstellen en aanbevelingen op te stellen. Tevens optimaliseer je procedures, systeemhandleidingen en systeemdocumentatie.

Een interessante functie waar jij je kennis, vaardigheden en je helicopterview goed kunt toepassen én je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Wat breng je mee?


Wat wordt je geboden?


Waar ga je werken?

Plan4Flex is de planningssoftware van e-Wings ICT. Met hun eigen ontwikkelde software helpen zij bedrijven inzicht te krijgen in hun planning en urenregistratie. Plan4Flex richt zich voor 90% op bedrijven in de uitzendbranche, maar ook bij bedrijven in de kinderopvang, productie, zorg, agri & food en logistiek.

Met een jong team van 16 personen zetten zij zich iedere dag in om de klanten optimaal te ondersteunen en nieuwe ontwikkelingen in de markt en in de branche te verwerken in hun ICT producten. Het bedrijf groeit snel. De platte organisatiestructuur draagt bij aan korte communicatielijnen. De sfeer is het beste te omschrijven als open, flexibel en informeel. Er is voldoende ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Interesse?

Steamz ondersteunt Plan4Flex bij het werving & selectie traject. Sollicitaties ontvangen we bij voorkeur via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie omtrent de vacature en/of organisatie kun je contact opnemen met Daphne de Bakker-Verbeek via 06 1825 8832 of daphne@steamz.nl