Werken bij Plan4Flex

 Kom ons team versterken

Bij Plan4Flex zijn we altijd op zoek naar geweldige mensen. Ben jij dé IT professional met de juiste People skills en kwaliteiten en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Informeer naar de mogelijkheden of stuur een open sollicitatie naar info@ewingsict.nl

 Plan4Flex is op korte termijn op zoek naar invulling van de volgende functies:

Een uitgebreide omschrijving van deze functies vind je hieronder.

Is dit een functie waar je jezelf in herkent of ken je iemand in je omgeving bij wie deze functie perfect zou passen? Laat het ons dan weten!

 

 

 

Implementatie Consultant

 

Wat is je uitdaging als Implementatie Consultant?

Voel jij je als een vis in het water wanneer je schakelt tussen bedrijfsprocessen en IT? Hou je van diversiteit in je werkzaamheden? Dan hebben wij een mooie en uitdagende functie voor jou als Implementatie Consultant bij e-Wings ICT in ‘s-Hertogenbosch.

Als Implementatie Consultant bij e-Wings ICT ben jij verantwoordelijk voor de implementatie van de planningsoftware Plan4flex in vooral de uitzendbranche. Jouw werkzaamheden bepalen in grote mate het succes van de inzet van de software bij de klanten. Met jouw inzicht ondersteun en adviseer jij de klant in dit veranderingstraject. Een hele verantwoordelijkheid natuurlijk. Dat daagt jou, als jonge en enthousiaste professional uit om je opgedane kennis van bedrijfsprocessen in te zetten.

Wat wordt je geboden?

Wat breng je mee als Implementatie Consultant ?
Minimaal HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een aantal jaar relevante werkervaring.
Kennis en gevoel voor diverse bedrijfsprocessen.
Overtuigingskracht: deze eigenschap is misschien wel doorslaggevend in het succesvol implementeren van de software.
Analytisch vermogen: waarbij je in staat bent om problemen helder te analyseren en snel tot een praktische oplossing weet te komen.
Aanpassingsvermogen: je weet je gemakkelijk te bewegen in verschillende omgevingen bij de verschillende klanten.
Klantgericht: je weet een klant te motiveren en te stimuleren.
Je bent woonachtig binnen een straal van 40 kilometer van ’s-Hertogenbosch.


Waar ga je werken?
Plan4Flex is de planningssoftware van e-Wings ICT. Met hun eigen ontwikkelde software helpen ze bedrijven inzicht te krijgen in hun planning en urenregistratie. Plan4Flex richt zich voor 90% op bedrijven in de uitzendbranche, maar ook bij bedrijven in de kinderopvang, productie, zorg, agri & food en logistiek.

Met een jong team van 14 personen zetten zij zich iedere dag in om de klanten optimaal te ondersteunen en nieuwe ontwikkelingen in de markt en in de branche te verwerken in hun ICT producten. Het bedrijf groeit snel. De platte organisatiestructuur draagt bij aan korte communicatielijnen. De sfeer is het beste te omschrijven als open, flexibel en informeel. Er is voldoende ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Interesse?

Steamz ondersteunt e-Wings ICT bij het werving & selectie traject. Sollicitaties ontvangen wij bij voorkeur via onze website. Voor meer informatie omtrent de vacature en organisatie kun je contact opnemen met Danny van Asperen via 06-48405217 of danny@steamz.nl .

 

 

 

 

 

 

 

 Business Consultant Support

 Business Consultant Support 

Jij laat je niet vangen in een functietitel. Als Business Consultant Support voor Plan4Flex richt jij je op het brede vlak van dienstverlening in de ICT en ben je business analist, support medewerker en consultant in één.

Voor de klanten ben jij het eerste aanspreekpunt. Je bent verantwoordelijk voor het aannemen, registreren en oplossen va gebruikersvragen. Je houdt je onder anderen bezig met het maken van een eerste analyse van de gemelde incidenten, maar weet ook dreigende problemen in de dienstverlening te signaleren en hierop actie te ondernemen.

Omdat je direct contact hebt met de eindgebruikers ben jij in staat aan te geven welke ontwikkelingen doorgevoerd moeten worden in de software. Als Business Consultant Support ben jij daarom een belangrijke schakel in de vooruitgang van het product en de groei van het bedrijf.

Wat ga je doen?

Jij krijgt als Consultant Business Support de mogelijkheid te groeien in de functie. Binnen korte tijd zal jij alle ins en outs van Plan4Flex leren kennen waardoor jij de klanten kan helpen bij het oplossen van mogelijke problemen. Afhankelijk van je ervaring, wensen en ambities kan je na je inwerktijd naast de supporttaken meer worden ingezet op de consultancy taken waarbij je de klant helpt de systemen optimaal in te richten en waarbij je ze leert hoe de applicatie te gebruiken.
Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:

Wat wordt je geboden?

Plan4Flex biedt je de mogelijkheid jouw capaciteiten optimaal te gaan benutten in een snel groeiend en succesvol bedrijf. Het wordt gewaardeerd als je meedenkt en meepraat over de verbetering van de planningssoftware. Doordat je als een spil in de organisatie acteert zal in in korte tijd veel kunnen leren. Je werkt 40 uur tijdens kantoortijden. Samen met je team bepaal je de indeling van je dag. Wil je eens een paar uurtjes eerder weg, dan is dat vaak geen probleem.

Wat breng je mee als Business Consultant Support?

We zijn op zoek naar een kandidaat die vooral klantgericht en gedreven is. Je past in deze functie als je:

Waar ga je werken?

Plan4Flex is de planningssoftware van e-Wings ICT. Met onze eigen ontwikkelde software helpen we bedrijven inzicht te krijgen in hun planning en urenregistratie. Plan4Flex richt zich voornamelijk op bedrijven in de uitzendbranche, maar ook bij bedrijven in de kinderopvang, productie, zorg, agri & food en logistiek.
Met ons jong team zetten wij zich iedere dag in om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en nieuwe ontwikkelingen in de markt en in de branche te verwerken in hun ICT producten. Ons bedrijf groeit snel. De platte organisatiestructuur draagt bij aan korte communicatielijnen. De sfeer is het beste te omschrijven als open en informeel, waarbij er ook voldoende ruimte is jezelf verder te ontwikkelen.

Interesse?
Een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij Plan4Flex. Sollicitaties ontvangen we bij voorkeur via de mail info@ewingsict.nl. Voor meer informatie omtrent de vacature en/of organisatie kun je contact opnemen met Wesley Lam, 088 - 690 69 99.

 

 

 

 C#.NET Desktop Software Developer 

 

Wat is je uitdaging als C#.Net Desktop Software Developer?
Ben jij ook na werktijd nog bezig met pc’s? Weet jij het verschil tussen Microsoft Visual Studio en Microsoft IIS? Hecht jij veel waarde aan hoge kwaliteit en zelfstandigheid en wil je werken in een klein en hecht ICT bedrijf? Dan hebben wij een mooie en uitdagende functie voor jou als C#.Net Desktop software developer .
Als C#.Net Desktop software developer ben je onderdeel van een veelzijdig ICT team. Je werkt samen met je collega’s hard aan het implementeren van zoveel mogelijk gewenste functionaliteiten voor de volgende release. Daarnaast heb je ook om de beurt tweedelijns support dienst, wat kan variëren van analyse tot directe bugfixes. In het team lever je een bijdrage aan alle facetten van software ontwikkeling voor het tot stand brengen van de Plan4Flex planningstool met eindeloze mogelijkheden.
Je werkt mee aan de ontwikkeling en het onderhoud van de Plan4Flex software, ontwikkeld met name in Microsoft Visual Studio en gebruikt ter ondersteuning Microsoft Team Foundation Server (TFS). Dit ter ondersteuning van de operationele bedrijfsprocessen van de opdrachtgever. Dat daagt jou, als jonge en enthousiaste professional, uit om je opgedane kennis van bedrijfsprocessen in te zetten.

Wat zijn je taken?
De Plan4Flex software is eenvoudig te customizen, waardoor de software aan te passen is aan de bedrijfsprocessen van de klant. Met jouw analyserend vermogen, kennis, kunde en .NET skills help jij bij het programmeren en ontwikkelen van de software. In al je projecten, voornamelijk WinForms en MVC, gebruik je C# als programmeertaal.

Wat wordt je geboden?


Wat breng je mee als C#.Net Desktop Software Developer?

Waar ga je werken?
Plan4Flex is de planningssoftware van e-Wings ICT. Met onze eigen ontwikkelde software helpen we bedrijven inzicht te krijgen in hun planning en urenregistratie. Plan4Flex richt zich voor 90% op bedrijven in de uitzendbranche, maar ook bij bedrijven in de kinderopvang, productie, zorg, agri & food en logistiek.
Met een team van 14 jonge mensen zetten wij ons iedere dag in om de klanten optimaal te ondersteunen en nieuwe ontwikkelingen in de markt en in de branche te verwerken in hun ICT producten. Het bedrijf groeit snel. De platte organisatiestructuur draagt bij aan korte communicatielijnen. De sfeer is het beste te omschrijven als open, flexibel en informeel. Er is voldoende ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Interesse?
Steamz ondersteunt e-Wings ICT bij het werving & selectie traject. Sollicitaties ontvangen zij bij voorkeur via hun website. Voor meer informatie omtrent de vacature en organisatie kun je contact opnemen met Danny van Asperen via 06-48405217 of danny@steamz.nl