Skip to main content

Een belangrijke tool die Plan4Flex van Madlogic afneemt, is Magic. Karen van Kempen van Madlogic legt uit welk voordeel dit biedt: “Veel organisaties onderkennen de meerwaarde van video in hun IT-omgeving, maar willen hiervoor geen aparte app. De video’s moeten, net als alle informatie, allemaal in de klantspecifieke applicatie opgenomen zijn. Plan4Flex wilde daarom hun systeem graag met dat van ons koppelen. Video is namelijk een prima manier om zaken te communiceren en te ondertitelen in verschillende talen. Door onze systemen te koppelen, krijgen uitzendbureaus de beschikking over video’s, bijvoorbeeld voor instructie en wet- en regelgeving, die ze eenvoudig via de Plan4Flex App met hun uitzendkrachten kunnen delen.”

Eenvoudig relevante content delen

Medewerkers ontvangen een melding op hun smartphone of tablet wanneer nieuwe informatie beschikbaar is en hij of zij bepaalt vervolgens zelf wanneer deze informatie wordt bekeken. In Magic kun je alle soorten content delen, zoals video, podcasts, assessments, quizzen en zelfs e-learning. Ook kun je gebruikmaken van gamificationtechnieken om de relevantie voor de ontvanger te vergroten. Dit maakt Magic tot een professionele communicatietool waarmee organisaties hun medewerkers binden en boeien.

Uitzendkrachten beter voorbereid

Zoals gezegd kunnen video’s worden gepusht naar de Plan4Flex App en ondertiteld worden in verschillende talen. Na afloop van de video krijgt de ontvanger een kort assessment met een aantal vragen, om te controleren of de video goed begrepen is. Karen: “Dat assessment moet je ook echt halen en geeft een certificaat of bewijs om bij een bepaalde opdrachtgever aan de gang te mogen gaan.” Voordeel hiervan is dat de uitzendkrachten beter voorbereid aan het werk gaan. “Zo’n video kun je op allerlei momenten beschikbaar maken. Als uitzendkrachten naar Nederland komen, om ze te onboarden of informatie te delen omtrent wonen. Plan4Flex heeft prachtige software, maar miste nog deze tool. Een video zegt vaak meer dan 1000 woorden en dringt beter door.”

Andere tools van Madlogic

Magic is een van de tools van Madlogic. Dit kan je bijvoorbeeld ook gebruiken voor interne communicatie. Let’s Get Wiser is een mobiele en desktop applicatie voor organisaties die leren leuk en effectief willen maken, zodat de organisatiekracht toeneemt. Animo is een motivatiemanagementtool en Train’m is een handige tool voor organisaties die snel kennis willen delen op de werkplek.

Ook profiteren van de samenwerking tussen Plan4Flex en Madlogic? Neem contact op met Dréann van den Akker en zie wat de voordelen zijn!