Welkom bij de Plan4Flex Academy

In ons kantoor in 's-Hertogenbosch zijn we deze maand gestart met de Plan4Flex Academy!

In ons kantoor in 's-Hertogenbosch zijn we deze maand gestart met de Plan4Flex Academy! Tijdens de trainingsdagen vertellen we nieuwe én bestaande klanten van alles over onze software. Die trainingen splitsen we dan ook uit in twee typen:

  1. Basis
  2. Expert

Basistraining

De basistraining is primair bedoeld voor nieuwe klanten. Maar ook bestaande klanten met nieuw personeel zijn meer dan welkom bij deze training. Wij ondervinden regelmatig dat nieuw personeel wordt bijgepraat en ingewerkt door mensen die al langer met onze software werken. Op zich prima, maar daarbij sluipen ook allerlei 'foutjes' in het omgaan met de software. Nieuwe mensen krijgen het verkeerd aangeleerd en als zij dat op hun beurt ook weer doen bij nieuwe mensen na hun, raakt de efficiency langzaam maar zeker ondergesneeuwd. Prima plan dus om nieuw personeel naar onze training te sturen, om de kennis niet verloren te laten gaan.

Expert

Het voordeel van het volgen van een training op onze Plan4Flex Academy is bovendien dat ook mensen van andere bedrijven en organisaties daar een training volgen. Cursisten kunnen van elkaar leren en zelfs wij worden geïnspireerd door de oplossingen die gebruikers vinden!

In de Expert Training gaan we tot op het bot van onze software. Hier leiden we de cursisten op tot specialisten. Het is een heel goed idee om 1 of 2 mensen uit uw eigen organisatie deze training te laten volgen. Op die manier wordt de kennis over de diepste ins en outs van de software in de organisatie geborgd. Een waardevolle investering om goed en efficiënt met de software van Plan4Flex te (blijven) werken!

Schrijf je nu in!

Voor dit jaar zijn de trainingen Plan4Flex Basis gepland in de eerste week van de komende maanden. Dus:

Schrijf je nu in, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Voor meer informatie, kan je ook een mail sturen naar dreann@ewingsict.nl

Meer blogs
Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je in en ontvang de laatste Tips en Trucs